Financieringsadvies

Financieringsaanpak om dromen waar te maken

Als ondernemer kun je er zomaar mee te maken krijgen. De vraag “Hoe kom ik aan geld om mijn plannen te realiseren?” Tegelijkertijd weet je dat het lastig is om een financier te vinden. FinAmi adviseert je om een kansrijke financieringsaanvraag op te stellen.

Kip met gouden ei?

Vult jouw idee een gat in de markt of heb je de kans van je leven? Dan ontdek je al gauw dat je plan voor de helft af is. Het kan ook gebeuren dat je acuut geld nodig hebt, omdat een debiteur niet op tijd betaalt. Terwijl je wel de lonen, de Belastingdienst of je leverancier moet betalen. Door een financieringsadviseur van FinAmi in te schakelen, vergroot je de financieringskansen.

Finami20160510 0111
 

Begeleiding voor overtuigende financieringsaanvraag

Samen met je adviseur werk je jouw plan zodanig uit, dat het rijp is voor een financieringsaanvraag. Een groot aantal financiers ziet het namelijk als pré wanneer een MKB-kredietcoach, de accountant of een NOAB-kantoor betrokken is. Met hulp van FinAmi garandeer je dat de financiële gegevens en alles wat daarmee samenhangt, gecheckt zijn.

Het bepalen van je financieringsdoel is belangrijk om te voorkomen dat je op de verkeerde partijen inzet. Zo financiert een bank veelal geen innovaties. En een business-angel geen werkkapitaal. De meest voorkomende financieringsdoelen zijn: bedrijfsmiddelen, bedrijfsovername, eigen vermogen, groeifinanciering, herfinanciering, herstructurering, huisvesting, innovatie, start bedrijf en werkkapitaal.

FinAmi helpt om jouw doel met een mogelijke financieringsbron te realiseren, zoals een achtergestelde lening, bankkrediet, hypotheek, factoring, leasing, participatiemaatschappij, informal investors en crowdfunding.

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jouw financieringsvraagstuk zijn?
Vraag professionele raad bij FinAmi.

 

Uw adviseurs voor Financieringsadvies

Partner / MKB Krediet Coach
Paula van Hamburg
Paula van Hamburg
Partner
Jan-Evert van Oosterom
Jan-Evert van Oosterom
Partner

Actiepunten 2024

22 dec. 2023
Actiepunten 2024Met ingang van 1 januari 2024 vinden er wijzigingen plaats in de salarissen die voor jou als werkgever van belang kunnen zijn.
Lees verder
Verruiming aftrek van lijfrentepremie vanaf 1-1-2023. Met de nieuwe Wet Toekomst Pensioenen zijn ook de fiscale regels rondom de lijfrente gewijzigd. Je kunt onder de nieuwe wet een hoger...
Lees verder

Wat klanten vinden van FinAmi:

Ruud Roovers van Sealogic BV

Ruud Roovers van Sealogic BV

Een no nonsens dienstverlener die dankzij een platte organisatiestructuur een snelle en efficiënte service kan bieden.