Juridische begeleiding

Met juridische blik vooruitkijken

Om succesvol zaken te doen is ook juridische kennis nodig. De samenwerking met klanten, leveranciers en medewerkers leidt immers tot wettelijke verplichtingen. FinAmi bespaart je tijd en geld met juridisch advies, om te komen tot waterdichte overeenkomsten.

Praktische juridische oplossingen op maat

Wie onderneemt moet juridische keuzes maken. Van het kiezen voor een juiste ondernemingsvorm tot het opstellen van bijvoorbeeld algemene voorwaarden en arbeidsovereenkomsten. FinAmi denkt mee om afspraken duidelijk vast te leggen. Dit doen wij zowel preventief als reactief. En altijd getoetst aan je bedrijfsstrategie en juridische haalbaarheid.

Finami20160510 0448
 

Oprecht betrokken bij elke juridische stap

Omdat FinAmi tevens financieel en fiscaal betrokken is, kunnen wij juridische vraagstukken snel analyseren. Onze adviseurs staan je bij op de volgende aspecten van het ondernemingsrecht:

  • Arbeidsrecht
  • Contractenrecht
  • Huurrecht
  • Ondernemingsvormen

Ook behartigt FinAmi de belangen van mkb’ers als het gaat om familierecht. Zo bieden wij juridische hulp bij echtscheidingen en het opstellen van testamenten. Met onafhankelijk advies in begrijpelijke taal weet je waar je aan toe bent.

Speelt er een juridische kwestie binnen je onderneming?
FinAmi staat klaar voor juridische begeleiding.

 

Uw adviseurs voor Juridische begeleiding

Paula van Hamburg
Paula van Hamburg
Partner
Arjo van der Valk
Arjo van der Valk
Fiscaal adviseur
Frans van der Valk
Frans van der Valk
Partner

Actiepunten 2024

22 dec. 2023
Actiepunten 2024Met ingang van 1 januari 2024 vinden er wijzigingen plaats in de salarissen die voor jou als werkgever van belang kunnen zijn.
Lees verder
FISCkwartaaltje nr. 1 - februari 2024 Laatste nieuws en tips voor de ondernemer, voor de DGA en voor werkgevers en werknemers
Lees verder

Wat klanten vinden van FinAmi:

Ruud Roovers van Sealogic BV

Ruud Roovers van Sealogic BV

Een no nonsens dienstverlener die dankzij een platte organisatiestructuur een snelle en efficiënte service kan bieden.