FinAmi brengt eigen App op de markt

Om samen nog meer grip te hebben op je financiële zaken lanceren wij onze eigen FinAmi App. De nieuwe App is gratis en middels push berichten word je op de hoogte gehouden van alles wat je wilt weten over de laatste veranderingen op fiscaal, juridisch en financieel gebied.


De App is via je eigen berichten profiel volledig in te stellen op wat jij van belang vindt. Of je nu een eenmanszaak hebt, je bent een particulier of aandeelhouder, de diverse kennisbanken geven antwoord op vragen op gebied van personeel, auto en fiscus, de verschillende rechtspersonen of wat te doen bij bedrijfsopvolging. En zit je antwoord er niet bij dan is er slechts een vingerbeweging nodig om de vraag via de App aan ons voor te leggen. Wij zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt.

Maar de App heeft meer. Vergeet je vaak de omzet- en loonbelasting tijdig te betalen? Ook hier is een oplossing voor, de App stuurt je tijdig een alert voor de uiterste aangiftedatum.

Op interactieve wijze maak je kennis met onze nieuwsbrieven, stuur je ons via de App documenten toe en kun je onze adviezen rustig lezen op tablet of smartphone waar en wanneer je maar wilt.
Je kunt hieronder onze FinAmi App gratis downloaden

App Store

Google Play

Voor meer informatie over dit bericht van FinAmi, neem contact op met René Boot via 0180-556157

Met vriendelijke groet, FinAmi B.V.« Terug naar het overzicht

Zonnepanelen en de zakelijke elektrische auto
Lees verder

Het UBO Register

21 jun. 2021
Het UBO Register
Lees verder

Wat klanten vinden van FinAmi:

Ruud Roovers van Sealogic BV

Ruud Roovers van Sealogic BV

Een no nonsens dienstverlener die dankzij een platte organisatiestructuur een snelle en efficiënte service kan bieden.