Echtscheidingsadvies

Regel het nu goed met onafhankelijk scheidingsadvies

Met het scheiden of verbreken van een samenlevingscontract start een ingrijpende periode. Er moeten in korte tijd veel financiële en fiscale beslissingen genomen worden. Zodra het op financiën aankomt, is deskundig advies meer dan welkom.

Er kan bijvoorbeeld discussie ontstaan over de waarde van de onderneming of de grondslagen voor de alimentatie. Bij FinAmi zijn we op de hoogte van fiscale mogelijkheden en valkuilen die een echtscheiding met zich meebrengt.

Finami20160510 0466
 

Gedragscode RFEA: jouw belang voorop

Wij als kantoor zijn aangesloten bij het Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA). Een gediplomeerd RFEA adviseur stelt jouw belang altijd voorop. Dit is vastgelegd in de gedragscode. Ook word je bij FinAmi tijdig geïnformeerd over risico's en gevolgen die voortvloeien uit de scheidingsadviezen.

Heeft een RFEA adviseur jou of je partner eerder geadviseerd, dan vindt er eerst overleg met beide partijen plaats. Deze werkwijze voorkomt misverstanden in ieders belang. FinAmi ziet echtscheidingsadvies dan ook eerder als noodzaak dan luxe.

Regel je scheiding nu goed, om tegenvallers achteraf te voorkomen.
Neem contact op met FinAmi.

 

Uw adviseurs voor Echtscheidingsadvies

Frans van der Valk
Frans van der Valk
Partner
FISCkwartaaltje nr. 4 - oktober 2023Laatste nieuws en tips voor de ondernemer, voor de DGA en voor werkgevers en werknemers
Lees verder
FISCkwartaaltje nr. 3 - augustus 2023Laatste nieuws en tips voor de ondernemer, voor de DGA en voor werkgevers en werknemers
Lees verder

Wat klanten vinden van FinAmi:

Ruud Roovers van Sealogic BV

Ruud Roovers van Sealogic BV

Een no nonsens dienstverlener die dankzij een platte organisatiestructuur een snelle en efficiënte service kan bieden.