Echtscheidingsadvies

Regel het nu goed met onafhankelijk scheidingsadvies

Met het scheiden of verbreken van een samenlevingscontract start een ingrijpende periode. Er moeten in korte tijd veel financiële en fiscale beslissingen genomen worden. Zodra het op financiën aankomt, is deskundig advies meer dan welkom.

Er kan bijvoorbeeld discussie ontstaan over de waarde van de onderneming of de grondslagen voor de alimentatie. Bij FinAmi zijn we op de hoogte van fiscale mogelijkheden en valkuilen die een echtscheiding met zich meebrengt.

Finami20160510 0466
 

Gedragscode RFEA: jouw belang voorop

Wij als kantoor zijn aangesloten bij het Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA). Een gediplomeerd RFEA adviseur stelt jouw belang altijd voorop. Dit is vastgelegd in de gedragscode. Ook word je bij FinAmi tijdig geïnformeerd over risico's en gevolgen die voortvloeien uit de scheidingsadviezen.

Heeft een RFEA adviseur jou of je partner eerder geadviseerd, dan vindt er eerst overleg met beide partijen plaats. Deze werkwijze voorkomt misverstanden in ieders belang. FinAmi ziet echtscheidingsadvies dan ook eerder als noodzaak dan luxe.

Regel je scheiding nu goed, om tegenvallers achteraf te voorkomen.
Neem contact op met FinAmi.

 

Uw adviseurs voor Echtscheidingsadvies

Frans van der Valk
Frans van der Valk
Partner
Als jij, eventueel samen met je partner, ten minste 5% of meer van de aandelen hebt in een vennootschap, dan word je aangemerkt als aanmerkelijkbelanghouder. Als jij en je eventuele partner...
Lees verder
In deze brochure enkele belangrijke thema's uit de Belastingplannen 2023 en anderen wet- en regelgeving overzichtelijk op een rij met praktische actiepunten.
Lees verder

Wat klanten vinden van FinAmi:

Ruud Roovers van Sealogic BV

Ruud Roovers van Sealogic BV

Een no nonsens dienstverlener die dankzij een platte organisatiestructuur een snelle en efficiënte service kan bieden.