Online salarisadministratie

Gemakkelijk salarissen administreren via internet

Het voeren van de salarisadministratie vergt tijd en knowhow. Die kennis moet up-to-date blijven met alle wijzigingen in cao’s, fiscale wetgeving en sociale voorzieningen. Concentreer jij je als mkb’er liever op jouw core business, dan is FinAmi binnen handbereik. Wij maken de veelal grote kostenpost personeel inzichtelijk, zodat je steeds de juiste keuzes kan maken.
 
Onze loonadministrateurs richten je complete loonadministratie in en houden het bij. Denk aan de aan-/afmelding bij verplichte instanties en het opstellen van arbeidsvoorwaarden en arbeidsovereenkomsten. Van nul-urencontracten tot overeenkomsten voor bepaalde of onbepaalde tijd. Ook loonstroken, jaaropgaven en loonbelastingaangiften verzorgen wij tot in de puntjes. Verder geven we advies en begeleiding bij ontslagprocedures.

Finami20160510 0277
 

Ervaar het gemak van ‘Salaris Online’

Snel, efficiënt en betrouwbaar. Dat is ‘Salaris Online’ van FinAmi. Via onze website log je in op het portaal, dat tevens op mobiele apparaten bereikbaar is. Hier kun je zelf online personeelsmutaties doorvoeren. Zodra je de mutaties hebt ingevoerd en vastgelegd, verwerkt onze salarisadministratie de gegevens.

Van salarisadministratie tot HRM-systeem

Salaris Online biedt je ook de mogelijkheid om een compleet personeelsinformatiesysteem op te zetten en te onderhouden. Zo integreer je het toevoegen van alle personeel gerelateerde stukken, zoals arbeidscontracten, loonbelastingverklaringen, ID-gegevens en autoleasecontracten. Deze oplossing van FinAmi is ideaal voor managers en medewerkers.

Nieuw: App voor personeel

FinAmi maakt het nu mogelijk dat je werknemers hun loonstroken en jaaropgaven via internet ontvangen. Met behulp van een App zijn deze ook op de tablet of smartphone goed leesbaar. Je medewerkers kunnen de informatie vervolgens downloaden en eventueel printen. Binnenkort is het ook mogelijk om verlofuren te muteren. Kortom: jouw personeel kan vanaf de bank salariszaken regelen.

Wil je de salarisadministratie in vertrouwde handen hebben?
Laat je adviseren door FinAmi.

 
Ben je van plan om jouw bedrijf over te dragen aan de volgende generatie? In dat geval kun je mogelijk gebruik maken van de huidige fiscaalvriendelijke regelingen
Lees verder
Actiepunten eind 2023
Lees verder

Wat klanten vinden van FinAmi:

Ruud Roovers van Sealogic BV

Ruud Roovers van Sealogic BV

Een no nonsens dienstverlener die dankzij een platte organisatiestructuur een snelle en efficiënte service kan bieden.