Testamentbegeleiding

Testament opstellen vanuit diverse invalshoeken

Bij het opstellen van een testament denk je misschien aan ingewikkelde teksten en onderwerpen waar je niet over na wilt denken. Bij FinAmi kan het ook anders. Samen stellen we vast wat je aan nabestaanden wilt meegeven. Juist nu kun je dit in alle rust oppakken.

Finami20160510 0394
 

Harmonieuze afwikkeling van je nalatenschap

Met onze testamentbegeleiding zorgen we ervoor dat de verdeling van je vermogen op financieel, fiscaal en juridisch gebied zorgvuldig verloopt. FinAmi weet verbanden te leggen, zodat besparingen van nu, in de toekomst niet belastend voor je erfgenamen zijn. Ook wijzen wij je op overwegingen die voor jou als mkb’er invloed hebben op de continuïteit van je bedrijf.

Regel het goed voor later en verschaf duidelijkheid voor je nabestaanden.
Laat je begeleiden door FinAmi.

 

Uw adviseurs voor Testamentbegeleiding

Frans van der Valk
Frans van der Valk
Partner
Door de geleidelijke invoering van een tweeschijvenstelsel met een basistarief en een toptarief nemen de besteedbare inkomens toe van alle personen met een inkomen vanaf € 20.000 per jaar.
Lees verder
Ten opzichte van de bedragen van het wettelijk minimumloon per 1 januari 2019 krijgen 21-jarigen ruim 19% meer loon, 20-jarigen bijna 15,7%, 19-jarigen ruim 10,4% en 18-jarigen ruim 6,5%...
Lees verder

Wat klanten vinden van FinAmi:

Ruud Roovers van Sealogic BV

Ruud Roovers van Sealogic BV

Een no nonsens dienstverlener die dankzij een platte organisatiestructuur een snelle en efficiënte service kan bieden.