Financiële planning

Benut je kansen met financieel advies

Wat is mijn inkomen als ik arbeidsongeschikt raak? Is het verstandig om een schenking aan mijn kinderen te doen? Hoe staat mijn partner ervoor als ik kom te overlijden? Op dit soort vragen geeft FinAmi antwoord met een doordacht financieel plan, gebaseerd op je wensen.

Financiële planning biedt meerwaarde

Een financieel plan van FinAmi brengt allereerst de huidige situatie in kaart, om vervolgens je doelstellingen vast te stellen. Dit vormt de basis om te berekenen welke acties nodig zijn om die doelen te realiseren. Daarbij maken we optimaal gebruik van fiscale voordelen conform de huidige wetgeving, en spelen we in op toekomstige veranderingen.

Finami20160510 1286
 

Omdat wij meestal al beschikken over je financiële gegevens, bespaar je kostbare tijd bij het verzamelen van de nodige informatie. Zo komt jouw financiële planning bij FinAmi op efficiënte wijze tot stand.

Financiën zakelijk én privé in balans

Wanneer FinAmi inzichtelijk heeft hoe je vermogen zich de komende jaren naar verwachting ontwikkelt, rekenen wij scenario’s voor jou door, zowel op privé als bedrijfsmatig vlak. Op basis daarvan kan je weloverwogen financiële stappen nemen. Het maken van handige keuzes geeft niet alleen jezelf rust, je regelt het bovendien goed voor je nabestaanden.

Wil je ook helder inzicht in je financiën met een financiële planning?
Plan een afspraak met FinAmi.

 

Uw adviseurs voor Financiële planning

Arjo van der Valk
Arjo van der Valk
Fiscaal adviseur
Frans van der Valk
Frans van der Valk
Partner
Verruiming aftrek van lijfrentepremie vanaf 1-1-2023. Met de nieuwe Wet Toekomst Pensioenen zijn ook de fiscale regels rondom de lijfrente gewijzigd. Je kunt onder de nieuwe wet een hoger...
Lees verder
Ben je van plan om jouw bedrijf over te dragen aan de volgende generatie? In dat geval kun je mogelijk gebruik maken van de huidige fiscaalvriendelijke regelingen
Lees verder

Wat klanten vinden van FinAmi:

Ruud Roovers van Sealogic BV

Ruud Roovers van Sealogic BV

Een no nonsens dienstverlener die dankzij een platte organisatiestructuur een snelle en efficiënte service kan bieden.