Financiële planning

Benut je kansen met financieel advies

Wat is mijn inkomen als ik arbeidsongeschikt raak? Is het verstandig om een schenking aan mijn kinderen te doen? Hoe staat mijn partner ervoor als ik kom te overlijden? Op dit soort vragen geeft FinAmi antwoord met een doordacht financieel plan, gebaseerd op je wensen.

Financiële planning biedt meerwaarde

Een financieel plan van FinAmi brengt allereerst de huidige situatie in kaart, om vervolgens je doelstellingen vast te stellen. Dit vormt de basis om te berekenen welke acties nodig zijn om die doelen te realiseren. Daarbij maken we optimaal gebruik van fiscale voordelen conform de huidige wetgeving, en spelen we in op toekomstige veranderingen.

Finami20160510 1286
 

Omdat wij meestal al beschikken over je financiële gegevens, bespaar je kostbare tijd bij het verzamelen van de nodige informatie. Zo komt jouw financiële planning bij FinAmi op efficiënte wijze tot stand.

Financiën zakelijk én privé in balans

Wanneer FinAmi inzichtelijk heeft hoe je vermogen zich de komende jaren naar verwachting ontwikkelt, rekenen wij scenario’s voor jou door, zowel op privé als bedrijfsmatig vlak. Op basis daarvan kan je weloverwogen financiële stappen nemen. Het maken van handige keuzes geeft niet alleen jezelf rust, je regelt het bovendien goed voor je nabestaanden.

Wil je ook helder inzicht in je financiën met een financiële planning?
Plan een afspraak met FinAmi.

 

Uw adviseurs voor Financiële planning

Jan-Evert van Oosterom
Jan-Evert van Oosterom
Partner
Arjo van der Valk
Arjo van der Valk
Fiscaal adviseur
Pas op bij bezoekjes aan sportevenementen en clubs. Menig ondernemer heeft een lidmaatschap bij een golfclub of een andere vereniging.
Lees verder
Verhoging verlaagde BTW-tarief Per 1 januari 2019 wordt het verlaagde BTW-tarief verhoogd van 6% naar 9%. Dit heeft tot gevolg dat goederen en diensten die aan particulieren of aan...
Lees verder

Wat klanten vinden van FinAmi:

Ruud Roovers van Sealogic BV

Ruud Roovers van Sealogic BV

Een no nonsens dienstverlener die dankzij een platte organisatiestructuur een snelle en efficiënte service kan bieden.