Aangiften Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting via Portal Fiscaal Gemak

Ib Via Portal Fiscaal Gemak


Je was gewend om van ons de conceptaangiften samen met de akkoordverklaringen per mail te ontvangen. Wij vroegen je de getekende akkoordverklaringen aan ons terug te sturen waarna wij de aangiften indienden bij de Belastingdienst. Daarna ontving je van ons de ingediende aangifte in PDF via de mail.

Deze werkwijze is gewijzigd. Wij zetten de conceptaangiften voor je klaar in een portal van Fiscaal Gemak, onze fiscale software. Je krijgt vanuit deze portal een mail, noreply@fiscaalgemak.nl, met instructies en een link. Met deze link kun je de aangifte openen en bekijken. Deze link blijft 2 weken actief.

  • Heb je nog vragen over de aangifte dan heb je de mogelijkheid om te klikken op de button “afgekeurd” en kun je een toelichting schrijven. Wij nemen contact met je op om de opmerkingen te bespreken. Daarna zetten wij de aangifte na een eventuele aanpassing opnieuw voor je klaar in de portal.
  • Ben je  akkoord dan download je deze voor eigen gebruik en klik je op de button “akkoord”. De aangifte wordt gelijk ingediend bij de Belastingdienst. Nadat de aangifte is ingediend kun je de aangifte niet meer downloaden. Je ontvangt van ons geen aparte mail meer met een PDF van de ingediende aangifte.

Wij begrijpen dat deze nieuwe werkwijze even wennen is maar zoals je van ons gewend bent zijn wij  altijd bereikbaar per telefoon, mail of een bezoek bij ons op kantoor voor een persoonlijke toelichting.

« Terug naar het overzicht

FISCkwartaaltje nr. 1 - februari 2022 Tips voor de ondernemer, voor de DGA en voor werkgevers en werknemers
Lees verder
FISCkwartaaltje nr. 3 - augustus 2022Tips voor de ondernemer, voor de DGA en voor werkgevers en werknemers
Lees verder

Wat klanten vinden van FinAmi:

Ruud Roovers van Sealogic BV

Ruud Roovers van Sealogic BV

Een no nonsens dienstverlener die dankzij een platte organisatiestructuur een snelle en efficiënte service kan bieden.